NoviceUre

Tag Heuer Formula 1 X Red Bull Racing Special Edition 2022

V čast Maxovemu naslovu svetovnega prvaka v formuli 1

Moštva formule 1 so dodobra sparjena z velikimi urarskimi imeni in Red Bull že vrsto let na krilcu vozi logotip TAG Heuerja. Letošnjo začinjeno sezono je dobil voznik Red Bulla Max Verstappen, zato je bilo zgolj vprašanje časa, kdaj bo švicarski urar postregel s kakšno posebno izdajo za zapestja oboževalcev.

Specialna izdaja temelji na visokozmogljivem kvarčnem kronografu linije TAG Heuer Formula 1, ki je odet v barvno temo ekipe Red Bull Racing. Številčnico krasi temno modra barva, značilna za Red Bull, brušena v stilu sončnih žarkov, medtem ko so poudarki na minutni ”stezi” ob robu številčnice ter števci kronografa v ustreznem rdečem tonu.

Nadaljnje dodelave časomera za specialno izdajo vključujejo nove arabske številke, ki izvirajo iz merilnika hitrosti letošnjih dirkalnikov Red Bulla. Za nameček se nad 5. in 7. uro nahajata dve črti v obliki črke L, ki sta zasnovani tako, da ustvarita podobo štartnega mesta na asfaltni podlagi.

Zapestna ura Red Bull Racing Special Edition je izdelana iz jeklenega ohišja premera 43 milimetrov. Luneta je malenkostno individualizirana, saj na je mestu običajne označbe tahimeter zdaj vgravirana beseda ”SPEED” , medtem ko ima zgornji gumb kronografa diskreten rdeč lakiran obroč.

V primeru, da je Red Bull vaša najljubša ekipa v formuli 1 (oziroma stiskate pesti za Maxa), potem je ta specialna izdaja kot nalašč za vas. Za ogled ali nakup ročne ure se lahko zglasite v enem izmed butikov Slowatch.

Cena športnega Heuerja Red Bull Racing na gumiranem paščku znaša 1.900 evrov oziroma 2.050 evrov, koliko je potrebno odšteti za različico Tag Heuer Formula 1 X Red Bull Racing Special Edition 2022 na jekleni zapestnici.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button