NoviceUre

Tag Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Polychrome

Ker barv ni nikoli preveč

Švicarski urar predstavlja zapestno kreacijo Carrera v zabavni in ekspresivni omejeni izdaji Chronograph Tourbillon Polychrome.

Ohišje izdaje Polychrome je izdelano iz titana s črno PVD prevleko. Na vrhu je fiksna luneta iz ogljikovih vlaken s tahimetrično lestvico. Izvlečna krona in gumbi kronografa so prav tako narejeni iz titana in imajo enako črno PVD prevleko. Kupolasto in poševno safirno steklo ščiti večbarvno številčnico, ki brez dvoma privablja številne poglede.

Osnovna številčnica je prevlečena s PVD, posebno tehniko, s katero se doseže mavrični zaključek. Na vrhu te prelivajoče se številčnice najdemo znano skeletonizirano konstrukcijo, z uporabljenimi indeksi ter podštevilčnicami prevlečenimi z rodijem, črno zunanjo prirobnico in pogled na tourbillon v spodnji polovici. Rodirani kazalci in indeksi so zaključeni s Super-LumiNova.

Moč v kazalce prihaja iz hišnega avtomatskega mehanizma, kaliber Heuer 02T, katerega dodatek T kaže na komplikacijo tourbillona. Mehanizem vsebuje 33 draguljev, deluje s frekvenco 28.800 alternanc na uro in zagotavlja do 65 ur avtonomije, ko je popolnoma navit. Unikatnost izdaje popestri mavrični rotor, ki je viden skozi safirni kristal hrbtne strani ohišja.

Tag Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Polychrome se nosi na mat črnem paščku iz aligatorjevega usnja, ki se na zapestje pritrjuje s črno zložljivo zaponko z logotipom Tag Heuer ščita. Ta drzno prelivajoča se ura, omejena na 150 kosov, je lahko vaša za 23.250 evrov. Celotno ponudbo znamke Tag Heuer pa si lahko ogledate v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button