NoviceUre

Tag Heuer Aquaracer z letnico 2024

Na voljo 5 referenc Aquaracer Professional 300 Date in 3 reference Aquaracer Professional 300 GMT.

Modeli Aquaracer so zasnovani s ključnimi funkcijami za različne dejavnosti. Aquaracer Professional 300 Date vključuje enosmerno vrtljivo luneto, ki je idealna za merjenje časa med potopi, medtem ko imajo različice GMT dvosmerno vrtljivo luneto, ki jo je mogoče uporabiti za spremljanje več časovnih pasov.

Oba modela sta opremljena z navojno krono in nudita vodotesnost do 300 metrov. Poleg tega svetleča številčnica zagotavlja odlično vidljivost v slabih svetlobnih pogojih, dvojna varnostna zaponka pa nudi dodatno varnost. Zaradi svojih funkcij in robustnosti so novi modeli Aquaracer primerni za širok spekter zahtevnih okolij in avantur.

Tag Heuer Aquaracer Professional 300 Date ima posodobljeno minutno sled in izrazitejši urni kazalec, ki ima zdaj obliko ščita, medtem ko sekundni kazalec ter vzorec valov na številčnici krepita povezavo s pomorskim svetom. Ohišje iz nerjavečega jekla je bilo preoblikovano z novimi razmerji, pri čemer se je njegov premer zmanjšal s 43 mm na 42 mm in povečala njegova debelina za 0,5 mm, tako da zdaj meri 12 mm. Na voljo so tri barve številčnic – črna, modra in zelena.

Aquaracer Professional 300 Date poganja kaliber TH31-00 s certifikatom COSC. Deluje pri frekvenci 4 Hz in ponuja izjemno 80-urno rezervo moči. Zadnja stran ohišja ima poznano gravuro potapljaške čelade, medtem ko se bodo cene modelov začele pri 3.500 evrih v primeru izbire gumijastega paščka ter 3.700 evrov za kombinacijo z jekleno zapestnico.

GMT variacija je na voljo v dveh barvnih različicah in treh referencah – modro in črno različico je mogoče kombinirati z gumijastim paščkom ali jekleno zapestnico, medtem ko je zeleni model na voljo izključno z jekleno zapestnico.

Dvobarvna luneta, izdelan iz keramike, je odporna na praske, ima 24-urno GMT lestvico, ki uporabniku omogoča razlikovanje med dnevom in nočjo na prvi pogled. Kazalec GMT z modro ali zeleno lakirano površino in svetlečo konico dodaja praktično funkcionalnost pri potovanju čez časovne pasove. Mehanizem TH31-03 temelji na COSC-certificiranem proizvodnem kalibru TH31 modela Date in ima dodatno zapletenost časovnega pasu.

Maloprodajna cena modela TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT znaša 3.900 evrov z gumijastim paščkom ali 4.100 evrov z jekleno zapestnico. Več informacij o modelu in nakupu prejemete v butiku Slowatch 1991 na Wolfovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button