NoviceUre

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka Limited Edition

Drugo leto sodelovanja obrodilo omejeno izdajo športnega časomera.

Partnerstvo TAG Heuerja s teniško igralko Naomi Osaka letos stopa v drugo leto, in ob tej priložnosti je švicarska znamka predstavila specialno izdajo modela Aquaracer.

Novi TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka Limited Edition temelji na nedavno predstavljenem modelu s premerom ohišja 36 milimetrov. Jekleno ohišje vsebuje številne značilnosti potapljaške linije, vključno s kotno brušenimi stranicami, izrazitimi ščitniki za krono in značilno 12-kotno vrtljivo luneto.

Slednja se ponaša z vgravirano potopno lestvico v beli barvi z visokim kontrastom zavoljo uporabljene črne keramike. Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka Limited Edition dodatno začini gravirana hrbtna stran ohišja, kjer je TAG Heuer dodal osebni cvetlični logotip Naomi Osake na giljoširano ozadje.

Očem privlačna je zelena številčnica, ki spominja na teniško igrišče. Dinamična, z vijugasto teksturo, katero dopolnjuje svetel zaključek s sončnimi žarki. Zdi se, da logotip in uporabljeni indeksi ur lebdijo po tej valoviti površini zahvaljujoč prozornemu zgornjemu sloju. ”Mehko” zeleno površino številčnice z živahnejšimi poudarki limete razblini zunanji rob kakor tudi osem briljantno brušenih diamantov.

V ohišju ure se nahaja avtomatski mehanizem kalibra 5, ki temelji na osnovi Sellite SW200-1. Caliber 5 je že leta sestavni del ponudbe TAG Heuerja, saj je vzdržljiv in enostaven za servisiranje. TAG Heuer ocenjuje svojo rezervo moči na podpovprečnih 38 ur pri hitrosti 28.800 alternanc na uro. Za celostno sliko je limitirana športna ura opremljena s teksturiranim gumijastim paščkom v temno zeleni barvi.

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka Limited Edition je omejena izdaja na 250 primerkov in je na voljo izključno prek pooblaščenih trgovcev v Združenih državah Amerike, na Japonskem in v Avstraliji. Maloprodajna cena modela znaša 3.650 dolarjev oziroma dobrih 3.200 evrov.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button