NoviceUre

Tag Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph 34mm

Manjša, a še vedno napajana s sončno energijo in pripravljena na naslednji potop.

Odlična novica za vse tiste, ki imajo raje ure manjših dimenzij, saj je Tag Heuer odkril tančico s svežih “Solargraphov” na sončni pogon, ki so se za leto 2024 iz velikost 40 mm zmanjšali na 34 mm.

Novi Solargraphi, ki v premer merijo 34 mm, 9,7 mm v debelino in le 40,6 mm od kraka do kraka ohišja, so na voljo v klasični modri barvi, turkizni ali v eni od treh različic z bisernimi številčnicami. Trojica vključuje model z običajnimi indeksi iz rodija, model z indeksi iz diamantov ter model z oznakami ur iz diamantov ter ujemajočo se luneto, posuto z diamanti.

Tako kot pri 40-milimetrskih urah Solargraph, se tudi pri novih 34-milimetrskih modelih uporablja solarni mehanizem, ki ga je razvil La Joux-Perret in je ekskluziven za blagovno znamko Tag Heuer. Mehanizem se imenuje TH50-01 in omogoča prikaz časa ter datuma z rezervo energije do 10 mesecev. In ker gre za linijo Aquaracer, dobite v kompletu še safirno steklo, enosmerno vrtljivo luneto za potapljanje, vijačno krono ter 200-metrsko vodotesnost.

Cena se začne pri 2.100 evrih za modro ali turkizno izvedbo. Znesek se poviša, ko v igro stopi biserna številčnica, in sicer na 2.300 evrov. Če želite diamante, boste za številčnico z diamantnimi indeksi odšteli 2.900 evrov, medtem ko bo obroba z diamanti dosegla najvišjo ceno pri 4.950 evrih. Predstavljeni modeli bodo kmalu na voljo za ogled in nakup v butiku Slowatch 1991 v centru Ljubljane.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button