NoviceUre

Tag Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition

TAG Heuer je za omejeno izdajo Aquaracerja ponovno za rokav pocukal partnersko podjetje, Bamford Watch Department, ki se ukvarja z individualizacijo prestižnih ur ter drugih artiklov.

Kompaktno ohišje, obdano s številnimi koti dimenzije 43-milimetrov sledi enakim linijam standardne različice Aquaracerja, s širokimi ušesi in izrazito trapeznim sredinskim profilom ohišja, vendar je to izdelano iz temnega mat titana 2. stopnje.

Masivna hrbtna stran z vgravirano potapljaško čelado je prenesena iz standardnega modela, kot tudi podpisana 12-stranska geometrijska potopna maska. Posebnost tega modela je stopničasta luneta iz titana, ki ohišju doda globinski učinek. Na luneti pri 12. uri je širok trikotnik, napolnjen z izstopajočo oranžno barvo stožca. Tako kot vse edicije Aquaracerja, ima tudi ta močnih 300 metrov vodoodpornosti.

Za številčnico TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition so oblikovalci sprejeli bistveno drugačen pristop, da bi ustvarili nekaj enakih delov na športen in igriv način. Črna številčnica ustvari podobo vinilne plošče. Izstopa natisnjeni vzorec križa v beli barvi, skupaj s preprostimi pravokotnimi indeksi prevlečeni z rodijem. Ročici ur in minut sta obdani z oranžno obrobo ter sta v skladu s sekundno palico, ki se postavlja z oranžno-belo črtasto konico. Vzorec oranžne in črne barve obkroža preostali zunanji del številčnice.

V ohišju TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition je avtomatski mehanizem Caliber 5, ki temelji na mehanizmu ETA. Medtem ko so se je konkurenca v tem segmentu preusmerila v vgradnjo hišnih mehanizmov, Caliber 5 ostaja zanesljivo navitje z 42-urno rezervo moči. TAG Heuer združuje Aquaracer Bamford Limited Edition s svojo zajetno zapestnico v obliki ostrig v ujemajočem se tonu titana 2. stopnje.

TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition s temnim, a razigranim novim videzom predstavlja popolno in skladno preoblikovanje močne linije hišnih potapljaških ur. Na voljo bo le 1500 primerkov omejene izdaje TAG Heuer Aquaracer Bamford po ceni 3.900 dolarjev.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button