NoviceUre

Sveža izdaja limitirane kolekcije NOMOS Club Automatic

Športna, mladostna, presenetljivo robustna kolekcija z atraktivno ceno.

Urarstvo je v nemški vasici Glashütte prisotno že 175 let. NOMOS kot mlajša znamka sledi tradiciji in s pridom ustvarja ikonične časomere. Svežina leta 2021 v NOMOS kolekcijo prinaša mladostne modele linije Club Automatic v omejeni izdaji.

Ročna ura NOMOS Club je bila predstavljena leta 2007. Tokratna posodobljena izdaja pa se ponaša s pestrimi barvami številčnic, boljšimi proporci, avtomatskim mehanizmom in da bo še bolj privlačna, s pošteno ceno.

Vse tri izvedenke prihajajo v ohišju premera 40 milimetrov, medtem ko višina meri le 9,7 milimetra. Ob tem Club Automatic nudi vodotesnost do 200 globinskih metrov, kar je že na nivoju potapljaških ur. Zadnjo stran dopolnjuje safirno steklo skozi katero je viden mehanizem. Ta je hišno zasnovani kaliber DUW 5001, ki ponuja 43 ur rezerve navitja.

Glavna posebnost omejene serije so barve številčnic – Onyx Black, Navy Blue in Olive Green. Vse tri številčnice so galvanizirane in kažejo mat, rahlo zrnato teksturo, na kateri so kontrastne oznake in arabske številke. Kazalci in indeksi so napolnjeni s Super-LumiNova, ki zagotavlja močno nočno čitljivost.

Kot dodatek športnemu slogu teh barvitih in sodobnih izdaj lahko Club Automatic naročite na športni jekleni zapestnici z ravnimi členi in brušenim zaključkom ali na tekstilnem traku. Slednji bo svetlo siv pri izbiri modela Onyx in Olive, temno moder pa pri model Navy.

Ure NOMOS Club Automatic Limited Editions bodo na voljo v 175 kosih na barvo. Cena za uro na tekstilnem traku znaša 1.960 evrov, jeklena zapestnica pa ceno dvigne na 2.240 evrov.

Rocco
foto: NOMOS

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button