NoviceUre

Super Chronomat z ledeniško modrino

Zaželena številčnica našla mesto na velikem bratu.

Če menite, da ste to uro že videli, še enkrat dobro poglejte. Že res, da na prvi pogled model deluje kot lansko leto predstavljeni Chronomat, vendar ima dve veliki razliki. Predpono ”super” ter kanček platine.

Breitling je linijo Super Chronomat, ki v naboru že ponuja šest različic v kombinaciji z jekleno zapestnico ali barvno ujemajočim tekstilnim paščkom z gumiranim notranjim delom, obogatil referenčno številko PB0136251C1S1, katera se ponaša s svetlo modro številčnico ter platinasto črno luneto.

Stilskemu izgledu je bil dodan črn tekstilni pašček, katerega bo moč naknadno zamenjati za kovinsko zapestnico ali pašček druge barve. Medtem gabariti ter specifikacije ure ostajajo nespremenjeni. Kovinsko ohišje v premer meri 44 milimetrov in 14,4 milimetrov v višino. Masa znaša 139 gramov, vodotesnost pa je odmerjena na 200 metrov. Super Chronomata poganja COSC-certificiran hišni kaliber 01, ki zagotavlja približno 70 ur rezerve moči.

Breitling Super Chronomat B01 44 z modro številčnico in platinasto luneto (ref. št. PB0136251C1S1) je že mogoče naročiti pri pooblaščenih prodajalcih. Priporočena cena za mogočen časomer je nastavljena na 12.370 evrov. Vsekakor pa vabljeni, da si v butiku Slowatch 1991 ogledate in preizkusite še druge kolekcije znamke Breitling.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button