NoviceUre

Studio Underd0g predstavlja kolekcijo Pizza Party

Meni z dvema izbirama ali kaj se zgodi, če se šala vzame preveč zares ...

Zgodba o tej kolekciji sega v 1. april 2023, ko je Studio Underd0g kot prvoaprilsko šalo napovedal izdelavo tematske različice ure serije 01 s pico in pripravil zapleten marketinški video.

Očitno je šlo za potegavščino, ki pa so ji ljudje dejansko verjeli, saj je njihovo spletno stran obiskalo več kot 20.000 ljudi, več kot 800 ljudi pa se je oglasilo ter izrazilo zanimanje za to izmišljeno uro. Zato je bilo povsem razumljivo, da iz tega naredijo pravo kolekcijo, kar so zdaj storili v sodelovanju s podjetjem Time + Tide.

V kolekciji Pizza Party sta dva modela, Pepper0ni in Hawaiian. Oba imata gradientni številčnici, ki se začneta s sirno rumeno barvo v sredini in se na robu glavne številčnice prelivata prek oranžne do rdeče barve. Bežni tahimeter po obodu dopolnjuje osnovo pice z lepo skorjico.

Pepper0ni krasijo feferoni, gobe, olive in solatni listi, Hawaiian pa pršut ter ananas. Poleg novih globokih številčnic je to serija 01, kot jo že poznamo. Ima 38,5-milimetrsko jekleno ohišje, v katerem je nameščen avtomatski kronografski mehanizem Seagull ST-1901.

Razpoložljivost ur kolekcije Pizza Party pa je eno od področij, ki se razlikuje od prejšnjih ur serije 01. In sicer, ker se tudi najboljše pice dostavijo ”ročno”, lahko Pepper0ni in Hawaiian kupite le osebno od ustanovitelja podjetja Studio Underd0g Richarda Benca ali ustanovitelja podjetja Time + Tide, Andrewa McUtchena. Ju dovolj dobro poznate? 🙂

Rocco
foto: Studio Underd0g

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button