UreZanimivosti

Slavje Omege z ambasadorji v San Franciscu

Otvoritev butika in obeleženje urarske tradicije

V San Franciscu se je obeležili večer kultnega švicarskega urarstva, kjer je Omega sprejela goste na nepozaben dogodek.

Ob tej priložnosti je bilo moč videti najbolj opazne ambasadorje znamke, vključno z manekenkama Cindy Crawford in njeno hčerko Kaio Gerber, atlete Dalilah Muhammad, Noah Lyles, Armand “Mondo” Duplantis in Michelle Wie, zvezde platna, vključno z Justinom Hartleyjem in Antonijem Porowskim, glasbenika Nicka Jonasa in nekdanji Nasini astronavtki Kathy Sullivan in Nicole Stott.

Raznolika zasedba zvezdnikov je bila priložnost za poudarek številnih strasti, ki opredeljujejo Omego – od mode in športa do zabave in raziskovanja. Poleg tega že sami ambasadorji odlično predstavljajo številne vrednote Omege v svojih panogah, pa naj gre za natančnost, slog, pionirski duh ali dosežke.

Na ta isti dan, je Omega imela privilegij odpreti svoj novi butik v San Franciscu, ki je bil skrbno zasnovan tako, da ponuja vrhunsko nakupovalno izkušnjo. Za prerez traku so se predsedniku in izvršnemu direktorju Omege, Raynaldu Aeschlimannu, pridružili predsednik blagovne znamke Omega za področje ZDA Arnaud Michon in Kaia Gerber ter Cindy Crawford, ki je leta 1995 postala prva ambasadorka švicarskega urarja Omega.

Izvršni direktor Aeschlimann je ob tej priložnosti dejal: “Danes nam je dana popolna priložnost, da delimo zgodbo o Omegi. Od samega začetka leta 1848 do danes, smo bili vključeni na številnih različnih področjih, od olimpijskih iger do pristanka na Luni. Imeti to skupino ambasadorjev tukaj v San Franciscu je odličen način, da pokažemo raznolikost in odličnost vsega, kar počnemo.”

To je bil eden prvih večjih dogodkov Omege, ki je potekal s tolikšnim številom ambasadorjev, in je posledično gostom dal resnično edinstven občutek, doživeti blagovno znamko. Omega je v ZDA že desetletja uživala dober ugled, saj so kolekcije Speedmaster, Seamaster, De Ville in Constellation postale ene izmed najbolj zaželenih ur v državi.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button