NoviceUre

Širjenje kolekcije Maurice Lacroix Pontos S Diver

Kulski dodatek črne in bronaste različice za poletne podvige.

Za letošnje poletje Maurice Lacroix predstavlja dve sveži verziji modela Pontos S Diver.

Model z bronastim ohišjem je omejena izdaja na 888 kosov, je v bronastem ohišju. Krasi ga bogata črna številčnica, medtem ko so kazalci in markerji izdelani v 4N zlati PVD barvi, da se ujemajo z bronastimi toni. Pričakovano so vsi elementi številčnice odeti v bež luminiscenco Super-LumiNova. Vintage, urbani slog te izdaje dopolnjuje rjav usnjen pašček v kombinaciji z bronasto zaponko.

Druga letošnja noviteta stavi na popolnoma črno temo. Ohišje iz peskanega nerjavečega jekla je prevlečeno s črnim DLC in spojeno s črnim gumijastim paščkom, pritrjenim na zapestje s peskano črno zaponko DLC. Številčnica se poigrava s sodobnimi toni in združuje črno zrnato ozadje z belimi in rumenimi poudarki. Oznake in kazalci so počrnjeni in napolnjeni z belo luminiscenco Super-LumiNova, razen velikega minutnega kazalca, ki je svetlo rumen. Ta barva se uporablja tudi na sekundnem kazalcu in urah.

V ohišju predstavljenih potapljaških ur se nahaja že znani avtomatski mehanizem, kaliber ML115. Ta vsestranski mehanizem, ki temelji na modelu Sellita SW200-1, prinaša preizkušeno rešitev. Deluje pri 4 Hz in se ponaša z 38-urno rezervo energije navitja. Paščki so opremljeni z vzmetnimi palicami za hitro sprostitev, ki vam omogočajo, da paščke brez orodja zamenjate v nekaj sekundah.

Nova člana kolekcije Pontos S Diver sta že na voljo in sicer po ceni 2.200 evrov za črno DLC izdajo ter 2.650 evrov za na 888 kosov omejeno bronasto izdajo.

Rocco
foto: Maurice Lacroix

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button