NoviceUre

Sinn U50 Hydro

Olje v ohišju?

Sinn je izdal letošnje spomladanske novitete, med katerimi je tudi trio novih modelov U50 s presenečenjem v notranjosti ohišja. Najavljen skupaj s kronografom 103, o katerem smo že pisali, je novi Sinn U50 Hydro kot nalašč za horološke zanasanjake z oljem v ohišju in kvarčnim mehanizmom.

U50 Hydro temelji na starih veščinah znamke Sinn, ki so jih seveda dodobra izpilili. Ta skrivnost je napoljenost ohišja ure z oljem, kar močno poveča samo vodotesnost. Nemška blagovna znamka ta trik uporablja že vrsto let, predvsem z linijo UX prek EZM 2B. Ne le, da si U50 Hydro z modelom UX deli kazalce, rdeče poudarke ter obliko številčnice – ampak ima tudi neverjetno vodotesnost tega modela. Medtem ko je standardni U50 vodotesen do 500 metrov, so z oljem napolnjeni Hyrdoti odporni do 5000 metrov. To je več kot 16.000 čevljev za uro, ki je široka 41 mm in še vedno debela manj kot 12 mm.

Nova serija U50 Hydro je na voljo v treh različicah. Vstopni model ima ohišje je narejeno iz podmorniškega jekla (in krono) v mat zaključku, U50 Hydro SDR ima črno prevlečeno luneto Tegiment ter nazadnje U50 Hydro S s popolnoma črno prevleko čez jekleno ohišje, luneto in zapestnico.

Vse tri reference je mogoče dobiti na ujemajoči se zapestnici ali kateri koli od barvnih možnosti  ”nato” paščka. Cena se začne pri 2.150 evrih za U50 Hydro in doseže najvišjo vrednost pri 3.100 evrih za U50 Hydro S v specifikaciji Tegiment na ujemajoči se črni zapestnici.

Rocco
foto: Sinn

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button