NoviceUre

Sinn U1 DS Limited Edition

Značilna številčnica globokega in drznega potapljača iz Nemčije.

Nemški urar Sinn je izdal potapljaško uro U1 DS, omejeno na 500 enot in izdelano iz kaljenega jekla za izdelavo podmornic. Sinn U1 DS se ponaša s posebno številčnico, ustvarjeno s postopkom brušenja, ki daje vsakemu primerku edinstven izgled.

Ne glede na specifikacije je Sinn U1 ena najtrših in bolj osredotočenih potapljaških ur. U1 je eden najbolj znanih modelov nemške znamke, širok 44 mm in debel 14,7 mm, z ohišjem, okvirjem in zapestnico iz kaljenega jekla (dobesedno istega materiala, kot se uporablja za nemške podmornice). Vodotesnost je neverjetnih 1.000 metrov. Sinn U1 DS je opremljen z ravnim safirnim kristalom, vijačno krono ob četrti uri, enosmerno potapljaško luneto in obilico luminiscenčnega pigmenta na oznakah ur ter kazalcih.

Kot potapljaška ura je U1 DS odporen tudi na nizki tlak, vodoodporen po specifikacijah DIN 8310, zasnovan v skladu s potapljaškimi standardi DIN 8306 ter preizkušen po evropskih potapljaških standardih EN 250 / EN 14143. Nenazadnje vse njegove sposobnosti globokega potapljanja potrjuje DNV GL, norveški registrski in klasifikacijski zavod, ki potrjuje takšno skladnost.

Potapljaško uro poganja avtomatski mehanizem Sellita SW200-1, ki deluje pri 4 Hz in ponuja rezervo moči približno 38 ur. Omejena izdaja zbirateljsko zanimive ure se ceni na 2.200 evrov z opcijo gumiranega paščka, 2.500 evrov z jekleno zapestnico ter 2.470 evrov s silikonskim paščkom.

Rocco
foto: Sinn

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button