NoviceUre

Sinn 356 Pilot Classic Anniversary

Klasičen bicompax kronograf v spomin na 25 let natančnosti.

Nemški urar je predstavil 356 Pilot Classic Anniversary, omejeno serijo 500 ur, namenjenih praznovanju 25. obletnice te modelne serije.

Klasični kronograf je na voljo v ohišju premera 38,5 mm in 15 mm debeline, ki je izdelano iz nerjavečega jekla s satenasto brušenim zaključkom. Opremljen z navojno krono zagotavlja vodotesnost do 100 metrov.

Kupolasto safirno steklo, s prevleko proti odsevu na obeh straneh, ščiti bicompax antracitno številčnico s srebrnimi števci, 30-minutnim kronografom ob 3. uri in tekočimi sekundami ob 9. uri. Prvič v tej seriji modelov je številčnica okrašena z logotipom Sinn ob 12. uri in ob 6. uri z napisom »FLIEGER KLASSIK« kot poseben poklon. Zapis minut ob robu številčnice je razdeljen na četrtine sekunde za merjenje kratkega časa.

Skozi safirno steklo hrbtne strani ohišja je moč ozreti avtomatski mehanizem švicarskega proizvajalca Sellita, kaliber SW 510, ki deluje pri 28.800 alternancah na uro (4 Hz) in ponuja rezervo energije navitja do 56 ur. Sinn 356 Pilot Classic Anniversary prihaja v kompletu z dvema paščkoma iz nubuck merjasčevega usnja ter je na voljo po maloprodajni ceni 2.990 evrov.

Rocco
foto: Sinn

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button