NoviceUre

Seiko 5 Sports SKX Yuto Horigome

Yuto je prvi rolkar, ki je osvojil zlato olimpijsko medaljo.

Olimpijski prvak v rolkanju Yuto Horigome je v drugem sodelovanju s podjetjem Seiko vpleten v lansiranje dveh novih modelov Seiko 5 Sports SKX.

Horigome je pri nastajanju zapestnih modelov izbral barve in materiale ohišij, grafiko številčnic ter gumiran pašček nove omejene izdaje z referenčno številko SRPJ39. Na izdaji SKX je premierno uporabljen kamuflažni, vojaški vzorec številčnice.

Globoko vtisnjen vzorec, dopolnjen s sevajočim polžastim zaključkom, popolnoma spremeni podobo športne potapljaške ure, ki ohranja markantne kazalce in indikatorje ur, ter okence z dnevom in datumom ob 3. uri. Na hrbtni strani 42,5 mm ohišja, se skozi safirni kristal s podpisom rolkarja vidi avtomatski mehanizem. In ker gre za omejeno izdajo, je vsak primerek ustrezno oštevilčen.

Druga, neomejena različica, z referenčno številko SRPJ37, ohranja enake tehnične lastnosti kot prej predstavljena ura oziroma sorodni modeli linije SKX, le da za zeleno številčnico s sijajnim zaključkom uporablja različno tehniko končne obdelave in postopek galvanizacije. Celoto zaključuje temen tekstilni pašček, v vojaškem ”nato” stilu.

Seiko 5 Sports SKX Yuto Horigome z referenčno številko SRPJ39 v omejeni nakladi 6.000 kosov, je že davno razprodan, medtem ko je izdaja SRPJ37 z zeleno številčnico še na voljo pri Sten Timeu po ceni 369 evrov.

Rocco
foto: Seiko

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button