NoviceUre

Rowing Blazers x Bamford TAG Heuer Carrera

Obujanje spominov.

Letošnji jubilej je vsekakor zaznamoval Heuerjevo zapestno kreacijo. Kar 6 desetletij že Carrera predstavlja nekakšen dostopen sinonim premium športne ročne ure. Ne čudi, da si vsakdo želi kos te pogače.

Poleg hišnih kreacij, so specialne izdaje plod sodelovanja različnih blagovnih znamk. George Bamford, ustanovitelj podjetja za kostumizacijo ur Bamford Watch Departmet, je nedavno že uporabil osnovo Carrere ter jo posvetil japonski dirkaški legendi, Tetsu Ikuzawi. Tokrat pa je George v navezi z ameriškim ‘cunjarjem’ Rowing Blazers moderniziral Heuer Yacht-Timerja.

Tako kot arhivski Yacht-Timer z referenčno številko 33.512, se tudi sveža interpretacija Rowing Blazers x Bamford TAG Heuer Carrera ponaša z belo teksturo številčnice s temno modrimi poudarki ter pastelno obarvanimi podštevilčnicami s križno šrafirano teksturo. S tehničnega vidika ura temelji na ohišju kronografa Carrera premera 42 mm, s preizkušenim mehanizmom kaliber Heuer 02, z 80-urno zalogo energije navitja. Izdelanih bo le 99 primerkov, in ker so že vsi prodani, je cena 8.500 evrov le še posredna informacija.

Rocco
foto: Bamford

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button