NoviceUre

Rolex Oyster Perpetual Submariner Date

Rolex prenavlja ure po principu, kar je dobro ne spreminjaj. Posledično je zbirka Submariner za leto 2020 bila deležna subtilnih, a pomembnih sprememb.

Oyster Perpetual Submariner in Oyster Perpetual Submariner Date sta bila preoblikovana in imata zdaj večje ohišje s premerom 41 milimetrov ter novo zapestnico. Časomer je zdaj videti bolj proporcionalno. Oba modela sta bila deležna novih mehanizmov.

Oyster Perpetual Submariner je opremljen z novim kalibrom 3230, Oyster Perpetual Submariner Date pa je opremljen s kalibrom 3235. Poleg teh dveh tradicionalnih črnih modelov Rolex ponuja tudi nov Oyster Perpetual Submariner Date z zeleno Cerachrom luneto.

Obstaja tudi različica Rolesor. To je drzna kombinacija Oystersteel-a, rumenega zlata in osupljive modre številčnice in vložka Cerachrom. Potem so tu še modeli višjega cenovnega ranga, ki imajo zlato ohišje z ujemajočo se zlato zapestnico, oziroma modeli na voljo v rumenem zlatu z modro ali črno številčnico z ustreznim vstavkom lunete Cerachrom. Najbolj opazen je morda model iz belega zlata, ki združuje črno številčnico z modro luneto Cerachrom.

Rocco
foto: Rolex

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button