NoviceUre

Rado Captain Cook x Cameron Norrie Limited Edition

Švicarska znamka je že več kot tri desetletja prisotna na teniških igriščih. Aktualno sodelovanje z mladim britanskim igralcem Cameronom Norriejem, pa Rado obeležuje s tematsko izdajo zapestne ure.

Predstavljena omejena serija linije Captain Cook je zasnovana na 42 mm jeklenem ohišju z enosmerno vrtljivo luneto, ki se ponaša z zelenim poliranim keramičnim vložkom. Ta se barvno ujema s kupolasto zeleno-belo gradientno številčnico. Logotip blagovne znamke v stilu premikajočega sidra je postavljen na vijolično ploščo in številčnici doda igriv element.

Glede na potapljaško poreklo modela ne manjka luminiscenca na luneti, indikatorjih ur ter kazalcih, kjer zagotavlja izboljšano čitljivost v slabših svetlobnih pogojih. Za piko na i je konica sekundnega kazalca obarvana rumeno, s čemer se sklicuje na teniško žogico.

Omejeno izdajo potapljaške ure Captain Cook žene avtomatski mehanizem, kaliber R763, znan tudi kot Powermatic 80, saj ga uporablja tudi lepo število drugih blagovnih znotraj grupacije Swatch. Ta zanesljiv mehanizem je nadgrajena različica vsestranskega kalibra ETA 2824. Ima 25 draguljev, deluje z 21.600 alternancami na uro in nudi rezervo energije navitja do 80 ur.

Ura je v osnovi opremljena z zapestnico iz nerjavečega jekla s trojno zložljivo zaponko iz titana. V kompletu sta priložena še črn usnjen pašček z zložljivo zaponko ter zeleno-bel tekstilni pašček z zaponko v ”nato” slogu.

Rado Captain Cook x Cameron Norrie je omejena izdaja na 823 kosov. Dodeljeno število primerkov se navezuje na rojstni dan teniške zvezde (23. avgust). Zapestna ura je že na voljo po priporočeni ceni 2.850 evrov. Za več informacij vabljeni v butik Slowatch 1991, kjer si lahko ogledate še preostale različice Radovega potapljaškega modela Captain Cook.

Rocco
foto: Rado

Povezani članki

En komentar

  1. Nisem vedel, da je Rado tok v tenisu? Znani znamki sta mi samo Rolex in Mercedes, no Kia tudi kaj sponzorira 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button