NoviceUre

Rado Captain Cook High-Tech Ceramic Limited Edition

Radovo linijo Captain Cook že od samega začetka povezujemo z močnim značajem in brezkompromisno inovativnostjo tako v dizajnu kot v materialih.

Najnovejša v seriji, Captain Cook High-Tech Ceramic Limited Edition, znova orje ledino s popolnoma keramično vrtljivo luneto s črnim, lasersko vgraviranim keramičnim vložkom in svetlimi, krepkimi indeksi v elegantnem reliefu.

Nad skeletno številčnico ura ohranja značilno safirno steklo v obliki škatle z rahlim odtenkom, ki je značilen za zbirko Captain Cook. Urni in minutni kazalci ter krepki geometrijski indeksi so zaradi obdelave Super-LumiNova vidni tudi v slabih svetlobnih pogojih. V ozadju, skozi skelet številčnice, je moč videti avtomatski mehanizem, kaliber R808. Ta najsodobnejši mehanizem je opremljen z antimagnetno vzmetjo Nivachron in zagotavlja rezervo moči do 80 ur.

Visokotehnološko keramično ohišje v premer meri 43 mm, nudi do 300 metrov vodotesnosti in čudovit zaključek Côtes de Genève. Dizajn zaokrožuje mat črna zapestnica iz visokotehnološke keramike s trojno zaponko iz titana, opremljeno s keramičnimi gumbi.

Rado Captain Cook High-Tech Ceramic Limited Edition je na voljo v 1.962 primerkih, posamezen pa se ceni na 4.350 evrov. Več informacij o nakupu oziroma drugih modelih blagovne znamke Rado lahko dobite v butikih Slowatch po Sloveniji.

Rocco
foto: Rado

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button