NoviceUre

Porsche Design Chronograph 1 – 911 S/T

Le za lastnike!

Porsche Design je v povezavi z zelo zanimivim novim modelom Porsche 911 S/T, o katerem smo pisali TUKAJ, ustvaril ultimativno različico svojega ikoničnega kronografa 1 v omejeni seriji, ki je poklon prav tako omejenni različici S/T v čast 60. rojstnemu dnevu modela 911. Če želite kupiti uro, morate naprej kupiti avtomobil!

Tako model 911 S/T (avtomobil) kot ura sta omejena na 1.963 enot, ura pa je na voljo le tistim, ki bodo lastniki novega ‘porša’ 911 S/T generacije 992. Kot pri avtomobilu, je tudi ura prejela poseben treatma po vzoru starodobnega modela 911 S/T 2.4, ki je posebno lahka ter izjemno draga specifikacija modela 911 iz leta 1970.

S tem kontekstom si lahko tisti, ki imajo ‘rezerviran’ štirikolesni model S/T, omislijo še specialno zapestno kreacijo Chronograph 1. Ohišje ure iz titana v premer meri 40,8 mm. Objema ga zapestnica iz titana, ki jo je moč zavoljo sistema hitre zamenjave, zamenjati s priloženim usnjenim paščkom (črn za model S/T in rjav za model S/T Heritage).

V notranjosti ohišja najdemo hišni avtomatski mehanizem, kaliber WERK 01.240, s certifikatom COSC in kronografsko funkcijo flyback. Z 48-urno rezervo energijo navitja in frekvenco delovanja 4 Hz se zdi, da je ta mehanizem popolnoma primeren za kronograf z avtomobilsko tematiko.

Cena modela Porsche Design Chronograph 1 – 911 S/T, ki je namenjen samo lastnikom modela 911 S/T, znaša dobrih 12 tisočakov in vključuje edinstveno ohišje ter ploščico s številko šasije, ki se ujema z vašim novim avtomobilom.

Rocco
foto: Porsche Design

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button