NoviceUre

Patek Philippe z ženskim triom linije Twenty-4

Brezčasna zasnova zapestnih ur poudarja prefinjenost brez kiča.

Eminentni urar Patek Philippe je skozi zgodovino pretežno zastopal moška zapestja. A leta 1999 so svojo ponudbo razširili z linijo Twenty-4, ki apelirala nežnejšemu spolu. Z letošnjim letom se brezčasni ženski liniji pridružujejo trije novi modeli.

Izvirna ornamenta ali manšetna oblika ure Twenty-4 se predstavlja z ohišjem in zapestnico v rožnato zlati barvi, ki se sklada s čokoladno rjavo številčnico z arabskimi številkami. Sorazmerno majhno ohišje z merami 30 mm x 25,1 mm x 6,8 mm obdaja 34 diamantov (~0.57 ct). Za takšno damsko uro, ki jo poganja kvarčni mehanizem, boste odšteli 37.500 evrov.

V Twenty-4 z okroglim ohišjem boste našli avtomatski mehanizem, ki bije s 4.000 alternancami na uro, omogoča od 35- do 45-ur rezerve moči in ga lahko občudujete skozi safirno steklo na zadnji (spodnji) strani ure. Ohišje v diagonalo meri 36 mm ter 10,05 mm v višino, hkrati pa ponuja vodotesnost do 30 m. Številčnico v dveh vrstah obkroža 160 briljantno brušenih diamantov (~0.77 ct).

Uri z letnico 2021 se ponašata z novima barvnima kombinacijama. Kovinski Twenty-4 je zdaj možno dobiti z olivno zeleno številčnico z učinkom sončnih žarkov, medtem ko so različici iz rožnatega zlata dodelili rožnato-pozlačeno številčnico. Patek Philippe Twenty-4 z olivno številčnico se ceni na 23.200 evrov, 40.500 evrov pa vas bo stala zapestna ura iz rožnatega zlata.

Rocco
foto: Patek Philippe

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button