UreZanimivosti

Otvoritev razstave Planet Omega v New Yorku

Garcioznega večera se je udeležila tudi ambasadorka Nicole Kidman.

V New Yorku se je odvila otvoritvena prireditev razstave Planet Omega, na kateri je bila posebna gostja igralka Nicole Kidman. Večer, ki so ga gostili v tovarni Chelsea Factory v središču Manhattna, je bil odličen način, da se dvigne zavesa pred razstavo manufakture Omega, katera obsega ikonične časomere preteklosti ter sedanjosti.

Raynald Aeschlimann, predsednik in izvršni direktor družbe Omega, je ponosno pozdravil goste na koktajlu in uradno odprl razstavo, ki bo trajala do 19. novembra. “DNK podjetja Omega je nekaj zelo edinstvenega in posebnega. V vseh teh letih smo v vsem, kar smo ustvarili, pokazali pristno čarobnost ter inovativnost. Navdušujoče je biti tukaj in občudovati toliko naših najbolj znanih modelov. In zelo sem vesel, da se nam je pridružila Nicole, ki je vedno dokazovala naše vrednote odličnosti in elegance.”

Z oskarjem nagrajena igralka Nicole Kidman je ambasadorka znamke že od leta 2005, s čemer ima najdaljši stalež vplivnežev. Njen navdihujoči slog je bil skozi leta viden v številnih oglaševalskih kampanjah, v zadnjem času pa se redno pojavlja na dogodkih znamke “Her Time”, ki slavijo zgodovino ženskega urarstva v sklopu blagovne znamke.

Na otvoritvenem dogodku v New Yorku je dejala: “Omega je vplivala na številne vidike življenja, kar je razvidno iz te čudovite razstave. Znamka me je vedno navdihovala in všeč mi je, da lahko njeno zgodbo zdaj delimo na ta poseben način. Šele, ko te ure vidiš od blizu, začneš razumeti njihovo lepoto ter izdelavo.”

Nicole je na rdeči preprogi pogosto opažena z izbranimi starinskimi urami Omega. Na tej razstavi je lahko občudovala nekaj trenutnih modelov  znamke, pa tudi originalno uro Ladymatic iz leta 1955, ki je bila ob izidu označena kot revolucija v ženskem urarstvu.

Slavnostnemu odprtju so se pridružili tudi številni povabljeni prijatelji in ambasadorji družbe Omega. Med njimi sta bila tudi igralec Paul Wesley ter švicarski pevec/skladatelj Bastian Baker.

Razstava Planet Omega je polna ur in zgodb iz vseh desetletij. Na lokaciji je prostor razdeljen na šest posebnih območij, med katerimi so olimpijske igre in šport, vesolje, ocean, James Bond, prijatelji ter natančnost. Med zanimivostmi, ki si jih lahko ogledate od blizu, sta zapestna ura Omega, ki jo je nosil Elvis Presley, in ura Omega Slimline, ki jo je na slovesnosti ob predsedniški inavguraciji leta 1961 nosil John F. Kennedy.

Razstava bo za javnost odprta od 10. do 19. novembra, od ponedeljka do nedelje, od 11. do 19. ure, v galeriji Chelsea Factory, 547 W 26th Street. Torej, če se te dni mudite onkraj luže, le rezervirajte termin za ogled urarske razstave.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button