UreZanimivosti

Omege, ki so na oskarjih krasile zvezdniška zapestja

Vsakoletna podelitev filmskih nagrad je vedno priložnost za razkazovanje urarskih presežkov.

Na 94. podelitvi oskarjev v Dolby Theatru v Hollywoodu so nekateri najboljši in najsvetlejši zvezdniki svoja zapestja okitili z všečnimi časomeri znamke Omega.

Nominiranec v kategoriji “Igralec v glavni vlogi” za film Tik, tik … Boom!, Andrew, je nosil nedavno predstavljenega Speedmaster ’57 iz nerjavečega jekla na črnem usnjenem paščku. Uro navdaja duh originalne Omege Speedmaster iz leta 1957, s tem da ima novinec bordo številčnico z rodijevimi kazalci “Broad Arrow”.

Troy je prejel oskarja za “najboljšo moško stransko vlogo” v filmu Coda. Na oder je stopil z Omego De Ville Prestige z ohišjem iz nerjavečega jekla, v kombinaciji z lovsko zelenim usnjenim paščkom. Ura vključuje značilno srebrno številčnico s svilenim vzorcem in opalinastim zaključkom, kot tudi podštevilčnico sekund ter rezervo moči.

Legendarni deskar, tokrat voditelj dogodka Oskarjev, je na zapestju nosil uro Speedmaster Moonwatch v 18K Moonshine™ zlatu. Ta nova izdaja v premeru 42 mm je izdelana iz hišne ekskluzivne zlitine rumenega zlata. Dizajn odlikujeta zelena, s soncem učinkom brušena številčnica in ujemajoča se zelena keramična luneta.

Poleg omenjenih, so na oskarjih Omege nosili še Jamie Dornan, Tati Gabrielle, Simu Liu, Wilmer Valderrama, Ariana DeBose ter Nicole Kidman.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button