NoviceUre

Omega z ledeno številčnico pripravljena na Peking 2022

Seamaster Aqua Terra s teksturo leda na številčnici je več kot pripravljena na zimske olimpijske igre v Pekingu.

Zimske olimpijske igre Peking 2022 so že na obzorju! 4. februarja prihodnje leto se bo na Kitajskem odvijal razburljiv dogodek, katerega uradni časomerilec Omega že pripravlja uverturo z izdajo prav posebne ure.

Švicarski urar se bo v vlogi časomerilca olimpijskih iger preizkusil že jubilejno 30. leto. Vzporedno Omega predstavlja svojo prvo zapestno novost na temo olimpijskih iger, model Seamaster Aqua Terra Beijing 2022. Ohišje premera 41 mm je izdelano iz nerjavečega jekla, h kateremu se poda ujemajoča zapestnica.

Najbolj izstopa Omegina oživitev zimske tematike z belo keramično številčnico z vzorcem z zmrzali. Ta leden videz je odličen poklon adrenalinskim športom, ki jih lahko pričakujemo v Pekingu – alpskemu smučanju, bobu, hitrostnemu drsanju in hokeju na ledu.

Za dopolnitev edinstvenega vzorca številčnica vključuje tudi modre indikatorje ur in kazalce, katerih sredica je napolnjena z belo Super-LumiNova. Rdeča barva poudari ime Seamaster, in štiri številke urne četrtine na minutni skali ob robu številčnice.

Če obrnete uro, se na hrbtni strani ohišja razkrije vtisnjen emblem Pekinga 2022, pa tudi znani valoviti rob Aqua Terra. Pod ”pokrovom” se skriva Omegin hišni mehanizem Co-Axial Master Chronometer Caliber 8900. Z zmogljivostjo, na katero bi bil ponosen vsak športnik, omenjeni kaliber ponovno dosega najvišji certificiran standard natančnosti in magnetne odpornosti v urarski industriji.

Tistim, ki vam je ledeni Seamaster Aqua Terra ogrel srce, si ga lahko ogledate in preizkusite v Omega butiku na Prešernovem trgu v Ljubljani. Časomer pride v značilni predstavitveni škatli s tematiko olimpijskih iger, skupaj s 5-letno garancijo. Cena primerka znaša 5.700 evrov, in je odličen opomnik na prihajajoči dogodek ter zelo priročen način za odštevanje ur do začetka otvoritvene slovesnosti v Pekingu!

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button