UreZanimivosti

Omega v St. Moritzu priredila tradicionalne spuste z bobom.

Znani obrazi so se na dogodku Bob Run preizkušali v tekmi na čas.

Izbrani gostje švicarske znamke so uživali v hitrih vožnjah z dirkalnemu bobu, katerih čas je do delčka sekunde izmerila ekipa Omeginih uradnih časomerilcev, ki so se v St. Moritzu mudili v sklopu svetovnega prvenstva IBSF v bobu in skeletonu.

Poleg doživetja vrhunskega adrenalina, so gostje znamke Omega preživljali čas v umirjenih alpskih dogodivščinah, vključno z vožnjo s konjsko vprego, zimskimi športi ter okusno kulinariko postreženo v ambientu namensko zgrajenega igluja znamke Omega.

V St. Moritzu so se mudili Chase Stokes, multitalentiran izvajalec Alexander Ludwig, zvezdnik “Harryja Potterja” in avtor uspešnic New York Timesa Tom Felton, zvezda franšize “After” Hero Fiennes Tiffin, igralka, pevka in plesalka Kat Graham, igralka Debby Ryan ter Felix Mallard.

Predsednik in izvršni direktor podjetja Omega, g. Raynald Aeschlimann, je izrekel toplo dobrodošlico prisotnim talentom: »Nasmejim se, ko vidim vse te neverjetne igralce, zavite v opremo Omega in brenčeče od navdušenja nad izkušnjo, ki nam je tako pri srcu. Težko si je predstavljati bolj Omegin pristop dobrodošlice v Švici.«

Kot uradni časomerilec olimpijskih iger in Mednarodne zveze za bob in skeleton, je švicarska znamka Omega beležila hitrosti bob ekip najvišje ravni na številnih zimskih olimpijskih igrah ter dogodkih svetovnega pokala IBSF. Čeprav je bila dosežena hitrost Omeginih gostov precej nižja, se je dogajanje odvijalo na prizorišču svetovnega razreda, saj je Olympia Run bil prizorišče boba na olimpijskih igrah v letih 1928 in 1948. Poleg tega, da je Olympia v St. Moritzu najstarejša steza za bob na svetu, je tudi edina proga, ki je naravno hlajena.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button