UreZanimivosti

Omega v soju Oskarjevih žarometov!

Odlikovana igralca druži ena stvar - ure Omega!

Podelitev Oskarjev za leto 2023 je bila pomemben večer za igralce in ekipo filmskega spektakla ‘Vse povsod naenkrat’, ki je osvojil 7 od 11 Oskarjev, za katere je bil nominiran. Toda če ste med proslavo opazovali zapestja igralcev, je bilo kaj hitro jasno, da je dogodek zelo zaznamovala Omega.

Izdelki švicarske blagovne znamke ur so bili tako na zapestju zmagovalca kategorije najboljšega glavnega igralca Brendana Fraserja, ki je nagrado dobil za svojo igro v filmu The Whale, ter zmagovalca kategorije najboljšega stranskega igralca Ke Huya Quana, ki je osvojil kipec za svoj nastop v filmu ‘Vse povsod naenkrat’. Zmagovalci očitno nosijo ure Omega.

Ostalimi zvezdniki z Omeginimi časomeri na zapestjih so na večer Oskarjev bili voditelj Andrew Garfield, ki je nosil De Ville Trésor iz 18K Sedna zlata s srebrno opalinasto številčnico in vzorcem “Clous de Paris”. Dobitnica Oskarja leta 2003, Nicole Kidman, je nastopila na odru kot ena od podeljevalk nagrad. Kot dolgoletna ambasadorka švicarske znamke je nosila muzejski primerek damske Omege iz 18K belega zlata.

Nominiran v kategoriji igralec v stranski vlogi za film “The Banshees of Inisherin”, je Barry Keoghan nosil Omego Globemaster z opalinasto srebrno številčnico, katere kazalce žene hišni mehanizem s certifikatom kronometra. Ameriški igralec Harry Shum Jr. je na zapestju imel model De Ville Prestige iz nerjavečega jekla, s kupolasto PVD temno modro številčnico, v kombinaciji s temno modrim usnjenim paščkom.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button