NoviceUre

Omega Seamaster Aqua Terra s podpisom Armanda Duplantisa

Barvna kombinacija z indici švedske zastave.

Omega predstavlja novo izdajo vsestranskega Seamastra Aqua Terra 150m, ki pooseblja 8-kratnega svetovnega rekorderja in aktualnega olimpijskega prvaka v skoku s palico, Armanda “Monda” Duplantisa … In če pogledamo barvo shemo ročne ure, zlahka dojamete, da atlet prihaja iz Švedske.

Armand Duplantis je aktualni svetovni in olimpijski prvak, a je 20. aprila že osmič v karieri popravil svetovni rekord ter postavil novo višino v skoku s palico – 6,24 m. Ambasador Omege od leta 2020 je od takrat osvojil več naslovov svetovnega in evropskega prvaka ter osvojil svojo prvo zlato medaljo na olimpijskih igrah v Tokiu. Čas je, da se Omega pokloni svoji že tako impresivni karieri s posebno izdajo reference, ki elegantno združuje barve švedske zastave v svoji navtični opremi.

Ura v čast Duplantisu temelji na Omegini klasiki Seamaster Aqua Terra 150m Co-Axial Master Chronometer 41 mm. Kar naredi to izdajo posebno, je številčnica. Medtem ko ima modra površina tradicionalen opalinski zaključek z vodoravnimi črtami, edinstveni pokloni Mondu vključujejo rumeno obarvano ime Seamaster, številke četrt ure v rumeni barvi ter rumeno lakiran sekundni kazalec v obliki palice za skok z belim predelom oprijema.

V notranjosti ohišja in pod safirnim zadnjim delom ohišja je kaliber 8900. Ta hišni avtomatski mehanizem s certifikatom Master Chronometer je znan po dvocevni arhitekturi (60-urna rezerva moči) in praktični funkciji časovnega pasu na urnem kazalcu.

Končni dotik prihaja iz gumijastega paščka, ki je ponovno navdihnjen z barvami Švedske. Narejen je v modri barvi z rumenimi šivi in ​​se zapira z zložljivo zaponko. Omega Seamaster Aqua Terra 41 mm (referenca 220.12.41.21.03.009), je že na voljo za nakup po ceni 6.900 evrov. Za več podrobnosti o časomeru vabljeni, da obiščite butik Omega v centru Ljubljane.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button