NoviceUre

Omega Seamaster Aqua Terra 150M 38mm

Širitev ponudbe.

Omega je potihoma lansirala manjšo, 38 mm, različico modela Seamaster Aqua Terra 150M z vodoravno vzorčasto številčnico ter integriranim gumijastim paščkom, ki se pridružuje originalni različici premera 41 mm.

Novi Seamaster Aqua Terra 150M 38 mm z ref. št. 220.12.38.20.10.001 prihaja v simetričnem ohišju premera 38 mm in debeline 12,2 mm, ki je izdelano iz nerjavečega jekla 316L, katero je znano po svoji odpornosti proti koroziji in možnosti poliranja v visokem sijaju. Dolžina ohišja od ušesa do ušesa znaša 45 mm. Stožčasta krona z vtisnjenim simbolom Omega je privitega tipa, s čemer zagotavlja vodotesnost do 150 metrov – khm, od tukaj tudi poimenovanje. 🙂

Osrednja stvar ura je številčnica, katere tekstua spominja na lesene palube luksuznih jaht. Kot se za obdobje spodobi, je obarvana zeleno, medtem ko so rodirani kazalci ter trikotni indikatorji napolnjeni z belo Super-LumiNovo, ki v temi sveti modro. Prikaze dopolnjuje trapezoidno datumsko okence na 6. uri.

Skozi transparentno hrbtno stran je moč ozreti hišni avtomatski mehanizem, kaliber 8800, ki se ponaša z izredno natančnostjo 0/+6 sekund na dan ter rezervo energije navitja do 55 ur. Celoten časomer zaključuje zelen gumijast pašček s kontrastnimi belimi šivi. Kaj pa cena? Pri Omegi od bodočega kupca zahtevajo vsaj 6.800 evrov. Več informacij o modelu in nakupu prejmete v butiku Omega v centru Ljubljane.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button