UreZanimivosti

Omega prisotna na podelitvi nagrad Združenja filmskih igralcev

Century City v Kaliforniji je gostil 29. podelitev nagrad Združenja filmskih igralcev (Screen Actors Guild Awards).

Tradicionalen dogodek je namenjen izključno najboljšim filmskim in televizijskim igralcem, katerih izbrana zapestja so bila okitena s prestižnimi švicarskimi časomeri blagovne znamke Omega.

Brendan Fraser

Brendan Fraser, zmagovalec v kategoriji moškega igralca v glavni vlogi za film The Whale, je nosil Omego De Ville Prestige iz nerjavečega jekla s kupolasto borovo zeleno številčnico in borovo zelenim usnjenim paščkom, medtem ko za pogon kazalcev skrbi hišni mehanizem Co-Axial Master Chronometer.

Ke Huy Quan

Zmagovalec kategorije najboljšega moškega igralca v stranski vlogi za film “Vse povsod vse naenkrat” Ke Huy je nosil Omego De Ville Prestige iz nerjavečega jekla s kupolasto črno PVD številčnico s sovpadajočim črnim usnjenim paščkom.

Theo James

Theo James, dobitnik nagrade za izjemno izvedbo ansambla v kategoriji dramskih serij za “White Lotus”, je nosil par manšetnih gumbov Omega Prestige iz nerjavečega jekla in 18K rdečega zlata, skupaj z zapestno uro Omega Speedmaster Moonwatch iz 18K Moonshin zlata s sončno brušeno zeleno številčnico.

Harry Shum Jr.

Harry Shum, dobitnik nagrade za izjemno predstavo igralske zasedbe v filmu za “Vse povsod in vse naenkrat”, je nosil Omego De Ville Prestige iz nerjavečega jekla dopolnjeno s črnim usnjenim paščkom.

Diego Calva

Diego Calva, ki je bil nominiran v kategoriji izjemne igralske zasedbe v filmu za film “Babylon”, je nosil komplikacijo letnega koledarja, zapakirano v Omego Globemaster iz nerjavečega jekla z zeleno številčnico ter zelenim usnjenim paščkom.

Andrew Garfield

Voditelj podelitve nagrad Združenja filmskih igralcev je nosil Omego De Ville Prestige narejeno iz 18K Sedna zlata s kupolasto PVD temno modro številčnico, temno modrim usnjenim paščkom ter  koaksialnim kronometrskim mehanizmom.

Barry Keoghan

Nominiran v kategoriji izjemnega moškega igralca v stranski vlogi za “The Banshees of Inisherin”, je Barry Keoghan na zapestju nosil Omego Globemaster iz nerjavečega jekla z opalinsko srebrno številčnico.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button