UreZanimivosti

Omega pozdravlja plavalne zvezde

Olimpijca podrobneje spoznala Omegino legendarno preciznost.

Južnoafriški Chad Le Clos in švicarski plavalec Jérémy Desplanches sta se kot slavna gosta udeležila predstavitve tehnologij uradnega časomerilca olimpijskih iger v Tokiu.

Za Jérémyja Desplanchesa je obisk potekal ob dvojnem praznovanju, saj je na ta dan Švica slavila dan državnosti, kateremu je sledilo praznovanje plavalčevega tretjega mesta oziroma dobljene bronaste medalje v disciplini 200 m posamezno.

Na vprašanje, kako se počuti, ko se je pridružil seznamu Omeginih plavalcev, ki vključuje tudi legendarnega Michaela Phelpsa, je švicarski olimpijec odgovoril: “Ne morem vam povedati, kako ponosen sem. Ko gledam fotografije vseh teh neverjetnih športnikov (plavalcev), sem resnično počaščen sem, da sem del tega nabora.”

Ambasador znamke Omega, Chad Le Clos, je švicarsko urarsko podjetje čustveno opisal kot “družino, v kateri je že dolga leta”. Med obiskom je Chad nosil Omegin Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer Chronograph iz nerjavečega jekla z modro keramično številčnico in luneto v kombinaciji modrega usnjenega paščka.

Zapestje Jérémyja Desplanchesa je krasil časomer Omega Seamaster Professional Diver 300M iz nerjavečega jekla s polirano belo keramično številčnico in črno keramično luneto. Ohišje je v znak švicarskega dneva državnosti objemal ”nato” trak v rdeči in beli barvi.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button