UreZanimivosti

Omega na dogodku Met Gala 2023

Večer provokativnega dizajna in stila.

Od mačjega kostuma Jareda Leta do mačjega kostuma Doje Cat, najbolj hilarična modna noč ponovno ni razočarala. Met Gala 2023 je počastil preminulega cenjenega oblikovalca Karla Lagerfelda ravno na takšen način, kot bi bil všeč nemškemu modnemu velikanu.

Vrhunski kostumi, izbor rekvizitov in pregovorna kategorizacija zvezdnikov A, B in občasno C razreda. A sredi kaosa, se je tudi na letošnjem dogodku Met Gala, na zapestnih zvezdnikov prikazalo nekaj najbolj neverjetnih ur, kar jih je bilo kdaj videnih, od katerih so bile mnoge predstavljene šele pred nekaj tedni na salonu Watches & Wonders! Omega je svojo prisotnost zagotovila na spodnjih zvezdniških zapestjih.

Nicole Kidman

Ambasadorka Nicole Kidman je bila med zvezdami, ki so tej priložnosti prinesle drzen razcvet glamurja. Da bi poudarila svojo osupljivo obleko, je nosila vintage kreacijo (spoj ure in nakita) Omega Sapphette iz leta 1955. Ta klasična ura je dobila ime po bleščečem kristalu na številčnici ure, fasetiranem kot dragi kamen. Nosi se na črnem paščku iz semiša, medtem ko je ohišje narejeno iz 18K belega zlata, skupaj s posrebreno številčnico in nizom domišljijskih nastavkov z osmimi okroglimi diamanti.

Eddie Redmayne

Na dogodku je bil opažem tudi ambasador Omege, Eddie Redmayne, ki je nosil model Aqua Terra Shades z brušeno peščeno številčnico. Edinstvena ura je bila popolna izbira za Met Gala, saj se v velikosti 38 mm odraža eleganca, katero poudarja zapestnica iz nerjavečega jekla. Uro poganja avtomatski mehanizem Co-Axial Master Chronometer, ki ga poleg vsega ostalega, odlikuje še natančnost prikazovanja časa.

Ke Huy Quan


Ke Huy Quan, eden najvidnejših igralcev letošnje sezone podelitve nagrad, je bil viden z Omego Speedmaster ’57. Zapestna ura z bogato zgodovino je narejena iz nerjavečega jekla, poganja jo hišni kronografski mehanizem, ključno vlogo pa odigra dominantna zelena številčnica.

Jonathan Bailey

Britanski igralec in prijatelj Omege, Jonathan Bailey, je najbolj cenjen zaradi svoje vloge v seriji, ki podira rekorde – Bridgerton. Za Met Gala 2023 je drzen zvezdnik nosil Omego De Ville Prestige. Ura iz nerjavečega jekla je predstavljena na temno modrem usnjenem paščku in je znana po svoji temno modri PVD številčnici z vtisnjenim navpičnim vzorcem.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button