NoviceUre

Omega je izbira igralke Zoë Kravitz

Multitalentirana Zoë Kravitz se pridružuje očarljivim damam, ki s ponosom nosijo zapestne ure znamke Omega.

Igralka, režiserka, manekenka in producentka Zoë Kravitz, ki je s svojim mladostno-samozavestnim slogom očarala številna občinstva, se pridružuje ambasadorski druščini Omega.

Zoë Kravitz se je že pojavili na velikih platnih v številnih filmskih uspešnicah, kot so Batman, Mad Max in Fantastic Beasts ter nastopila v slavni televizijski seriji, nagrajeni z Emmijem, Big Little Lies. Na začetku kariere so Zoë pri Varietyju uvrstili na seznam “10 igralcev, ki jih je treba gledati”, medtem ko jo je medijska hiša Forbes dodala na listo vplivnih mladih igralcev – “30 Under 30 List”.

Po njeni nedavni vlogi igralke ter izvršne producentka v priredbi serije High Fidelity of Hulu, se je Kravitzova pojavila še v filmu Catwoman v filmu Batman. V letošnjem letu pa Zoë Kravitz pripravlja še svoj režijski prvenec z originalnim filmom Pussy Island.

Ob nastopu ambasadorske vloge, so ji pri Omegi zastavili vprašanje, kaj ji pomeni takšno sodelovanje s priznanim švicarskim urarjem. ”Všeč mi je pustolovski duh Omege. Ta neustrašnost tveganja in izziv v iskanju nečesa novega, ne da bi s tem žrtvovali integriteto blagovne znamke. Takšno vedenje je redko, zato sem vesela in ponosna, da sem lahko postala del družine.”, je komentirala Kravitzova in dodala: ”Omegin pristop k ženskemu urarstvu je ustvariti nekaj popolnega in natančnega. Lepota, ki ni zgolj lep dodatek. To je odličen odnos in ponosna sem, da bom lahko nosila te čudovite zapestne ure.”

Občutek je očitno obojestranski. Predsednik in izvršni direktor znamke Omega, g. Raynald Aeschlimann, je igralko Zoë Kravitz opisal kot izjemno nadarjeno mlado žensko z občudovanja vrednim zagonom in odločnostjo, da bo uspela pod lastnimi pogoji ter opisal novo partnerstvo kot naslednjo razburljivo potezo v zavezanosti podjetja pri doseganju nastajajoče generacije, ki bo ponovno odkrivala idejo razkošja.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button