UreZanimivosti

Omega European Masters 2023

Priljubljen dogodek za zvezdnike, ki ljubijo golf.

Švicarska urarska znamka Omega z igro golfa vleče veliko vzporednic, predvsem pri dojemanju vrednot ter vseživljenjskega izpopolnjevanja meje natančnosti, ob neizbežnih strogih standardih.

Ključna je tudi zmogljivost. Medtem, ko je Omega v ospredju na področju urarskih materialov in dolgotrajne odličnosti, igralci golfa zahtevajo enako raven doslednosti in predanosti, da bi ostali v samem vrhu.

Tako kot pri izdelavi ur je tudi pri golfu precej pomemben slog. Ne le pri talentu, ki ga pokaže udarec s palico, ampak tudi pri obvladovanju klasičnega videza od glave do pet. Posledično je golf postal naravni del identitete znamke, ki je zavezana podpori te igre po vsem svetu. Zahvaljujoč njenim skupnim prizadevanjem je ime švicarskega proizvajalca ur zdaj trdno povezano z golfom, kakor tudi nekaterimi najboljšimi igralci ter spektakularnimi dogodki.

Omega Masters je eno najprestižnejših golfskih tekmovanj na evropskih tleh. Od leta 1923 se je turnir imenoval Swiss Open, kasneje leta 1939 pa so turnir poimenovali po gorskem kraju Crans-Montana. Gre za golf turnir v Evropi, ki se še vedno igra na istem igrišču. V slavni zgodovini so na tem tekmovanju na visoki nadmorski višini zmagali ugledni Ernie Els, Sergio Garcia, Seve Ballesteros in Nick Faldo.

Omega je glavni sponzor turnirja Masters vse od leta 2001, s čemer se letos obeležuje 22. leto pokroviteljsktva in obeta se, da bo to še en nepozaben dogodek, ki bo na gorske zelenice privabil nekatere najbolj nadarjene igralce na svetu. Neverjetno je, da bo letos tekmovanje potekalo že 76. leto zapored, in sicer na igrišču Crans-Sur-Sierre Golf Club, kar še enkrat poudarja izjemno dediščino in švicarski duh. Letošnji turnir se bo odvijal med 31. avgustom in 3. septembrom.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button