NoviceUre

Omega De Ville: Pomoč pri pomembnem vzroku

Z nakupom te ure podprete organizacijo Orbis, ki s svojim strokovnim osebjem skrbi za boljši vid ljudi v manj razvitih državah.

Od leta 2011 Omega sodeluje z neprofitno organizacijo Orbis, ki je specializirana za nego oči in zagotavlja potrebno zdravstveno podporo najbolj ranljivim skupnostim po vsem svetu.

Osebje se usposablja v lokalnih bolnišnicah, pa tudi v svoji leteči očesni bolnišnici. V mnogih državah v razvoju je njihovo znanje pogosto edina stvar, ki stoji med zdravim vidom in slepoto lokalnih prebivalcev.

 

Dobro namero pozdravlja tudi švicarski urar Omega, ki bo z uvedbo dveh posebnih različic De Ville zbral dodatna sredstva za organizacijo Orbis. Obe uri sta izdelani iz nerjavečega jekla in imata premer 40 mm. Prav tako si delita enako številčnico z učinkom sočnih žarkov v čudoviti modri barvi ter vitke kazalce iz 18-karatnega belega zlata.

Možnost izbire se pojavi pri luneti, saj je ta lahko iz poliranega nerjavečega jekla ali poliranih diamantov. Lep detajl je sekundni kazalec v značilni modri barvi Orbisa, a to ni edina asociacija na organizacijo.

Ko mora otrok na operacijo očesa, mu Orbis podari igračko medvedka. Omega je podobo tega medvedka postavila na datumsko kolo, kjer je zamenjal 8. dan. Premišljen opomin na dobro noto, ki jo naredite z nakupom te ure.

Tudi zadnji del časomera je osupljiv, saj daje popoln pogled na hišni kaliber 8511. Mehanizem ročnega navitja ima Omegin sloviti koaksialni izhod in je opremljen s silicijevo vzmetjo za uravnoteženje.

Poleg tega, da je De Ville Trésor Master Co-Axial Orbis estetsko dovršen, je tudi certificiran kot Master Chronometer in ponuja 60-urno zalogo energije. Z nakupom ure prejmete pet let garancije in neomejen občutek, da ste nekomu omogočili spregledati.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button