NoviceUre

Omega Constellation 36 mm

Elegantna damska ura za vsako priložnost.

Omega družino Constellation bogati s tremi novimi vpadljivimi urami, nameščenimi v 36 mm ohišjih, ki uokvirjajo sončno brušene številčnice in se ujemajo z barvnimi pasovi iz svetlečega usnja.

Njihov dizajn zaznamujejo polmesečne fasete in čeprav dodatek usnjenega paščka predstavlja odmik od prepoznavne podobe z enobarvnimi zapestnicami, nova trojica ohranja nedotaknjen DNK modela Omega Constellation.

Vsi trije modeli imajo okoli številčnice 38 diamantov (0,92 ct), ki so nameščeni na posebej polirani luneti, medtem ko so diamantne urne oznake (0,19 ct) na brušeni številčni zaščitene s kupolastim safirnim kristalom, odpornim na praske z antirefleksno obdelavo na obeh straneh. Celoto dopolnjujeta skeletna kazalca ur in minut.

Moč bo izbirati med tremi barvnimi kombinacijami in sicer prvo iz nerjavečega jekla z bordo PVD obdelano številčnico in ujemajočim usnjenim pasom, drugo iz nerjavečega jekla in 18-karatnega rumenega zlata z modro PVD obdelano številčnico in modrim paščkom ter tretjo, ki združuje ohišje iz nerjavečega jekla v kombinaciji 18K Sedna zlatom z rjavo PVD obdelano številčnico in barvno usklajenim usnjenim paščkom. Logotip Omega, zvezda Constellation in indeksi so izdelani iz 18K belega zlata, 18K rumenega zlata ali 18K Sedna zlata, odvisno od izbranega modela.

V ohišju se nahaja mehanizem Omega Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800, ki je viden skozi safirno steklo, odporno na praske. Deluje s frekvenco 25.200 alternanc na uro z rezervo moči do 55 ur. Zahvaljujoč svoji prosti vzmetni uravnoteženosti s silikonsko vzmetjo je odporen na magnetna polja, ki dosežejo 15.000 gausov.

Cena Omege Constellation 36 mm v bordo rdeči barvi znaša 11.100 evrov, medtem ko dodatek petičnih kovin ceno pri ostalih dveh različicah dvigne na 13.700 evrov. Vse modele si lahko ogledate in preizkusite v Omeginem butiku na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button