NoviceUre

Ohišje iz titana za Longines Spirit

Lahkoten in odporen material vse bolj priljubljen v urarski industriji.

Poleg zelenih številčnic je druga najbolj pogosta stvar leta 2021 uporaba titana v novih izdajah zapestnih ur. Slednjega je dobilo še ohišje modela Longines Spirit, ki je že tako vsestranski uri dodal še lahkotnost ter vzdržljivost.

Z uporabo titana sta ohišja dimenzij 40 mm in 42 mm dobila malenkostno bolj matiran izgled sive barve. Specifikacije ostajajo enake, kar pomeni, da se pod zaprtim ohišjem (nudi 100 metrov vodotesnosti) z graviranim pokrovom zadnje strani nahaja COSC certificiran avtomatski mehanizem kalibra L888.4. Bije s 25.500 alternancami na ur, ima 21 draguljev ter kar 72-urno zalogo energije.

Številčnica je preprosta z arabskimi številkami, ki so prevlečene z modrim luminiscenčnim premazom. Ta je nanešen tudi na kazalca ur ter minut. Ob robu črne številčnice se nahaja 60-sekundna skala, čez katero drsi sekundi kazalec z rdečo konico. Ob 6.uri je pozicioniranih 5 zvezdic ter zapis, ki potrjuje kronometrično cerfirikacijo.

Longines Spirit Age of Titan si boste že kmalu lahko ogledali v ljubljanskem Slowatch butiku znamke Longines. Časomer je na voljo s tekstilnim paščkom po ceni 2.550 evrov ali na kovinski zapestnici, ki ga podraži na 2.950 evrov.

Rocco
foto: Longines

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button