NoviceUre

Očarljivi duo linije MeisterSinger Perigraph

Zapestna ura nagrajena s priznanjem za dizajn.

MeisterSinger je v lanskem letu dominiral s premiero rumene izdaje modela Perigraph, letos pa se barvni paleti pridružujeta številčnici v kombinaciji črne z bordo rdečo ter petrol zeleno.

Posebnost izdaje je, poleg markantne številčnice in prikazovanja časa z enim kazalcem, osrednji izrez, ki razkriva datumski disk. Slednja poteza je proizvajalcu prinesla oblikovalsko nagrado RedDot. Posrečena interpretacija datuma z lociranjem aktualnega dne s puščico pri 12. uri, poživi dogajanje na številčnici, katerega še dodatno začinita izbira rdeče ali zelene barvne kombinacije.

Osnova ostaja poznana. Model Perigraph prihaja v kovinskem ohišju premera 43 mm in višine 11,5 mm. Vodotesnost je odmerjena na 50 metrov, na desni strani pa ima mesto velika krona z logotipom podjetja. Uro poganja švicarski avtomatski mehanizem Sellita SW 200, ki se ponaša z 38-urno zalogo energije, in ga je mogoče ogledati skozi safirno zadnje steklo privito s šestimi vijaki.

Zapestna ura je dobavljiva na usnjenem črnem paščku prešitem z belimi kontrastnimi šivi. MeisterSinger Perigraph v različici Black/Petrol ali Black/Bordeaux je lahko vaš za 1.890 evrov.

Rocco
foto: Meistersinger

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button