UreZanimivosti

Novak Đoković presega rekorde

Idemo Nole!

Ambasador švicarskega urarja Hublot, Novak Đoković, je na igrišču stadiona Arthur-Ashe osvojil še četrti naslov na odprtem prvenstvu ZDA. S tem je svoj edinstveni rekord osvojenih grand slamov povečal na 24. Namreč, noben tenisač v zgodovini še ni osvojil več grand slamov.

Pri 36 letih je Nole trdno zasidran kot najuspešnejši moški teniški igralec vseh časov. Novak je vztrajen, trdoživ in z najbolj neizprosno voljo do zmage, zato uteleša vrednote, ki so Hublotu tako dragocene. Edinstvena strast, ki je znamko Hublot in Noleja prvič združila in zaradi katere sta postala trdna prijatelja ter partnerja v pravem pomenu besede. Skupaj so predani svoji obrti, svojim strastem, družini in prijateljem.

Nolejeva zgodba se je začela pred dvema desetletjema, zdaj pa smo priča njegovemu ponovnemu pisanju teniške zgodovine. Leta 2003 je postal profesionalni igralec in vedno znova je pisal teniško zgodovino, podiral rekorde, kljuboval možnostim, dosegal nemogoče ter premagoval preizkušnje.

Njegova edinstvena odločnost ga je pripeljala do prve zmage na odprtem prvenstvu Avstralije leta 2008, nato pa je prevladoval v najbolj tekmovalnem obdobju v zgodovini tenisa in na vsakem koraku povzdignil raven igre. Njegova železna volja se je vedno kazala v njegovem prizadevanju, da bi postal najboljši igralec, ki je kdajkoli vihtel teniški lopar.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button