NoviceUre

Norqain Wild One NHLPA Limited Edition

Utrditev partnerstva med švicarsko urarsko znamko in sindikatom igralcev ameriške hokejske lige.

Norqain je s hokejem povezan že vse od svojih zametkov leta 2018. Kasneje, leta 2020, je blagovna znamka naznanila začetek partnerstva z organizacijo National Hockey League Players’ Association (NHLPA), ki pa je bilo nedavno podaljšano do leta 2024.

V sklopu obeležitve nadaljnjega sodelovanja je Norqain predstavil omejeno izdajo svoje zastavonoše. Wild One NHLPA prihaja v črnem ohišju, narejenem iz hišno zasnovanega materiala NORTEQ. Ta lahek, odporen kompozit iz ogljikovih vlaken temelji na polimerni matriki, ki vsebuje 60-odstotkov biološkega materiala. Prednost tega materiala pa je tudi ta, da ga je možno različno obarvati.  Premer ohišja znaša 42 mm, sestavlja pa ga 25 delov, vključno z zaščitno kletko NORTEQ, gumijastimi amortizerji in titanovim obodom za mehanizem. Vodotesnost ure je ocenjena na 200 m.

Glavna novost športne zapestne ure s hokejsko tematiko je nova bela številčnica “spraskanega ledu”, ki je okrašena z logotipom NHLPA. Diamantno brušeni kazalci in uporabljeni indeksi so črno prevlečeni in vsebujejo belo X1 Super-LumiNova za optimalno berljivost v vseh pogojih. Tekstura številčnice je na daljavo videti diskretna, a precej nazorno dodelana, če jo pogledamo od blizu.

Razstavno ohišje hrbtne strani prekriva logotip NHLPA skupaj z napisom one of 300. Ob tem napisi niso moteči, da bi zakrili delovanje avtomatskega mehanizma, kaliber NN20/1, ki ga proizvaja Kenissi. Ta mehanizem s premerom 26 mm deluje pri frekvenci 4 Hz in ima do 70 ur rezerve energije, ko je popolnoma navit. Njegovo natančnost prikazovanja časa je potrdil švicarski inštitut COSC.

Izdaja Norqain Wild One NHLPA Limited Edition ponuja možnost izbire med črnim ali belim mrežastim gumijastim paščkom. Cena predstavljene omejene izdaje na 300 primerkov znaša 5.180 evrov. Glede na to, da je med NLH All-Star vikendom 44 igralcev NHLPA prejelo prilagojeno različico te ure, ostaja v prodaji le še 256 ur.

Za več informacij o zapestni uri ter blagovni znamki obiščite www.norqain.com.

Rocco
foto: Norqain

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button