UreZanimivosti

Noletov postanek v manufakturi Hublot

Znamka, ki mu prinaša srečo in veselje!

Novak Đoković se v preteklih dneh mudil na sedežu švicarskega urarja Hublot, kjer je pobližje spoznal potek proizvodnje prestižnega časomera ter s sogovorniki delil številne zgodbe, ki so se nabrale vzdolž bogate teniške kariere.

Da malce osvežimo, je Đoković podpisal sponzorsko pogodbo z znamko luksuznih ur tik pred nastopom na odprtem prvenstvu v Združenih državah Amerike leta 2021. Zanimivo je denimo dejstvo, da sta Rolex in Richard Mille precej hitro za ambasadorja pograbila Rogerja Federerja oziroma Rafaela Nadala, medtem ko je Đoković precej pozno podpisal pogodbo z ”resnim” urarjem. Pred tem je sodeloval z japonskim Seikom.

Posledično se je Đoković z ambasadorstvom znamke Hublot pridružil zvezdnikom tipa Usain Bolt, Kylian Mbappé, Luis Figo, Jose Mourinho … Dejal je: »Kot športnik, ki ga žene ambicija, da se zapiše v zgodovino tenisa, sem še posebej ponosen na priložnost, da postanem del družine Hublot, ki že ima športnike, ki so oblikovali svoje discipline tako, da so postali legende. Skupaj s Hublotom lahko še veliko pridobimo!«

Đoković je med proslavljanjem zmage na odprtem prvenstvu v Wimbledonu na zapestju nosil model Hublot Big Bang Meca-10, ki se ceni na 22.500 evrov. Gre za visoko zmogljivo uro s hišnim mehanizmom, ki ob popolnem navitju premore kar 10 dni oziroma 240 ur tiktakanja. Poleg tega se časomer z dimenzijo ohišja 45 mm ponaša s kreativnim materialom mikro peskane in polirane modre keramike, okronane z ujemajočo se luneto. Celosten paket dopolnjuje modro-črni teksturiran gumijast pašček ter črna zaponka iz keramike in titana.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button