UreZanimivosti

Nagrada za Tag Heuer Monaco Gulf na gala dogodku GPHG

Legendarna zapestna ura filmskih platen prejela glavno nagrado v ''ikonični'' kategoriji.

Švicarski izdelovalec prestižnih ur Tag Heuer je v okviru letne slovesnosti Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) prejel nagrado Iconic Watch za svojo posebno izdajo zapestne ure Tag Heuer Monaco Gulf Special Edition.

S to 10. nagrado GPHG, Tag Heuer po letu 2002 ponovno potrjuje svoje mojstrstvo drznega oblikovanja in izjemne urarske odličnosti.

“Veseli nas, da smo prejeli nagrado ‘Iconic Watch Prize’ z našo posebno izdajo Tag Heuer Monaco Gulf Special Edition,” je dejal Frédéric Arnault, izvršni direktor Tag Heuerja, “To je pravi dokaz naše dediščine v kombinaciji z ustvarjalnostjo in inovativnostjo naših ekip ter obenem nakazuje novo moč naše 162-letne avantgardne blagovne znamke. Zahvaljujemo se akademiji GPHG za njihovo podporo in predanost spodbujanju vedno večje inovativnosti in iznajdljivosti v naši panogi.”

Frédéric Arnault, izvršni direktor Tag Heuerja

Avtomobilski navdušenci boste zagotovo prepoznali to znamenito tematiko, ki je skozi desetletja krasila Porscheje, Forde ter McLarne. Gulf Oil že od leta 2007 sodeluje z urarjem TAG Heuer. Pravzaprav bi si težje zamislili bolj popolno kombinacijo za ljubitelja bencinskih hlapov. Legendarna ura, ki je krasila zapestje Steva McQueena in zloglasni naftni proizvajalec oziroma pokrovitelj.

Izdaja Monaco Gulf temelji na osnovni aktualne različice modela ure, kar pomeni da dimenzija kovinskega ohišja znaša 39 x 39 mm, vodotesnost je odmerjena na 100 m, v notranjosti pa se nahaja hišni mehanizem Heuer 02, ki se ponaša s kar 80 urami zaloge energije navitja. Impresivno, ravno tako kot dizajn številčnice ter sovpadajoči temno modri usnjeni pašček, dirkaško naluknjan za zračenje. Ob lansiranju je bila podana še priporočljiva prodajna cena okoli 6.400 evrov.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button