NoviceUre

MoonSwatch Mission to Moonshine Gold

Swatch in Omega ponovno združila moči.

Lanskoletna kolaboracija je dobila epilog. Več kot očitno je, da se vrste pred Swatch butiki še dolgo ne bodo skrajšale. In čeprav lanskih 11 različic še vedno težko kupimo v slehernem butiku, bodo sekundni kazalec sveže različice Moonshine Gold proizvajali le ob polni luni!

Odličen marketinški trik, ki bo zagotovo povzročil vnovično vročico. Čeprav gre samo za prevleko sekundnega kazalca iz Omegine hišne zlitine Moonshine Gold, ki jo uporabljajo na prestižnih modelih kot je denimo Speedmaster Moonshine, bo poleg tega sleherni sekundni kazalec ustvarjen med polno luno. To je ta marketinška šala, ki ji je treba verjetni na nekakšni spiritualni ravni. Vsak mesec bo namreč na voljo toliko ur, kolikor bo proizvedenih sekundnih kazalcev znotraj dneva polne lune, torej 24 ur.

Drugačen kazalec in ime izdaje pa sta tudi edini stvari, ki se razlikujeta od preostalih 11 vezij Moonswatch, kar pomeni da je ohišje narejeno iz ”biokeramike”, katero sestavlja mešanica ⅔ keramike in ⅓ plastike, pridobljene iz biološkega izvora, z uporabo ricinusovih semen. Ohišje v premer meri 42 mm, debelina znaša 13,25 mm, medtem ko je vodotesnost odmerjena na 30 m.

Za pogon skrbi kvarčni mehanizem, pri katerem boste baterijo menjali enkrat na 4 ali 5 let. Poleg tega je vsaka ura opremljena z velcro paščkom v ”astronavtskem” stilu z odtisi blagovnih znamk Omega in Swatch. Predvidena cena zapestne ure MoonSwatch Mission to Moonshine Gold je za dobrih 30 evrov višja napram modelom iz leta 2022, torej lahko računamo, da bomo zanjo odšteli približno 290 evrov. Uro Swatch x Omega so že na voljo v izbranih trgovinah Swatch po svetu. Za podrobne informacije o nakupu omenjene izdaje se obrnite na pooblaščenega prodajalca ur Slowatch.

Rocco
foto: Swatch

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button