NoviceUre

MoonSwatch Mission to Moonshine Gold “Pink”

Saj ni res, pa je! Roza konica kazalca kot unikum druge izdaje Moonshine Gold.

Tako kot v prejšnjem mesecu lansirana izdaja Moonshine Gold, tudi ta ura temelji na modelu Mission to the Moon in ima pozlačen sekundni kazalec, ki se v mesecu aprilu ponaša z roza svetlečo konico sekundnega kronografskega kazalca.

Rožnata konica se nanaša na rožnato polno luno v mesecu aprilu. Drugačen kazalec in ime izdaje pa sta tudi edini stvari, ki se razlikujeta od preostalih vezij Moonswatch, kar pomeni da je ohišje narejeno iz ”biokeramike”, katero sestavlja mešanica ⅔ keramike in ⅓ plastike, pridobljene iz biološkega izvora, z uporabo ricinusovih semen. Ohišje v premer meri 42 mm, debelina znaša 13,25 mm, medtem ko je vodotesnost odmerjena na 30 m.

Za pogon skrbi kvarčni mehanizem, pri katerem boste baterijo menjali enkrat na 4 ali 5 let. Poleg tega je vsaka ura opremljena z velcro paščkom v ”astronavtskem” stilu z odtisi blagovnih znamk Omega in Swatch.

Trenutno se Mission to Moonshine Gold »Pink« prodaja izključno med dogodki Mission to Moonshine Gold, ki potekajo ob polni luni na različnih lokacijah po svetu. Priporočena prodajna cena zapestne ure še vedno znaša 290 evrov. V butiku, seveda. 🙂

Rocco
foto: Swatch

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button