NoviceUre

Mido Ocean Star 200 Red Bull Cliff Diving

Potapljaška ura za skoke v vodo z velikih višin.

Mido predstavlja potapljaško uro z zanimivo spremno zgodbo. Ustvarjena v partnerstvu z Red Bullom, v limitirani izdaji obeležuje zelo specifičen in pretežno nevaren šport – Cliff Diving.

Poslovenjeno gre za skoke v vodo z velikih višin, ki so težja različica ”navadnih” skokov v vodo. Izvajajo se z višin med 20 do 30 metrov. Odskočno mesto je lahko strm klif, visok most, jez ali zgradba. Vse bolj odmevno je tekmovanje pod sponzorstvom Red Bulla, zato je posledično predstavljena ura odeta v modro barvo z oranžnimi dodatki.

Na 500 primerkov omejeno izdajo krasi jekleno ohišje z brušenimi ter poliranimi detajli v premeru 42,5 mm. Kompaktno zasnovano s kotnimi ušesi, zaščiteno navijalno krono ter s tematsko gravuro na hrbtni strani se ohišje pohvali tudi z 200 m vodotesnosti.

Številčnica je odeta v modrino oceana, luneta z aluminijastimi vstavki se vrti le v eno smer, medtem ko so kazalci prevlečeni s premazom Super LumiNova. Uro poganja avtomatski mehanizem kaliber 80, ki poleg časa vsebuje še komplikacijo dneva in datuma. Rezerva navitja znaša 80 ur.

Mido Ocean Star 200 Red Bull Cliff Diving Limited Edition je na voljo v prodajalnah Slowatch. Cena primerka znaša 960 evrov.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button