NoviceUre

Mido Ocean Star GMT Special Edition

Praznovanje 80. jubileja kolekcije.

Švicarska znamka Mido je v sklopu obeležitve dogodka izdala posebno različico Ocean Star GMT, ki združuje praktično funkcijo z vintage detajli.

Ocean Star GMT Special Edition je na voljo v idealnem ohišju premera 40,5 mm. Narejen je iz nerjavečega jekla, ki se izmenjuje s satenasto brušenimi in poliranimi površinami. Ohišje je opremlejno z navojno krono in dvosmerno vrtljivo luneto z mornarsko modrim aluminijastim obročem, s srebrnimi oznakami ter belo piko Super-LumiNova ob 12. uri.

Številčnica v mornarsko modri barvi s kontrastnimi srebrnimi detajli, je zaščitena s kupolastim safirnim kristalom. Indikatorji dajejo vtis zobovja morskega psa, medtem ko rdeči poudarki skrbijo za športni značaj ure.

Diamantno brušeni kazalci označujejo ure in minute, rdeči lakirani kazalec pa kaže na drugi časovni pas na prirobnici. Bela prevleka Super-LumiNova na kazalcih in indeksih zagotavlja optimalno berljivost v slabih svetlobnih pogojih, zaslonka za datum pa se pojavi na 3. uri.

V ohišju se nahaja zelo zanesljiv avtomatski mehanizem, kaliber 80, opremljen z antimagnetno ravnotežno vzmetjo Nivachron, ki deluje pri 21.600 alternancah na uro ter nudi rezervo energije navitja do 80 ur.

Predstavljena z zapestnico z več členi iz satenastega in poliranega nerjavečega jekla, ura vključuje tudi preprosto zamenljiv pašček v ”nato” stilu v mornarsko modri barvi s sivo sredinsko črto, skupaj z vgravirano zaponko z logotipom Mido.

Specialna izdaja Mido Ocean Star GMT, ref. št. M026.829.18.041.00, ima priporočeno maloprodajno ceno 1.440 evrov.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button