NoviceUre

Mido Ocean Star Decompression Timer 1961 “Turquoise” Limited Edition

Barvno pestra izdaja uspešne potapljaške legende.

Mido, znamka znotraj grupacije Swatch, izdeluje cenovno privlačne ter kvalitetne časomere, med katerimi je zelo poznana kolekcija Ocean Star. Na podlagi bogate zgodovine znamke, se predstavlja karakterna omejena izdaja, po navdihu časomera iz obdobja 1960.

Mavrična ura izhaja iz Midovega potapljaškega modela, predstavljenega v 60. letih prejšnjega stoletja, ki si je med potapljači ter zbiralci ur izborila kultni status. Mido Ocean Star Decompression Timer za leto 2021 se ponaša s harmonično številčnico. V teh barvah se skrivajo skale, s pomočjo katerih potapljač opravi kalkulacijo dekompresije.

Očem vabljiva in obenem uporabna številčnica je vstavljena znotraj poliranega kovinskega ohišja premera 40,5-milimetra, ki ima zaščiteno ter vijačno vijačno krono na desni strani in zadaj na kovinskemu pokrovu ohišja gravuro morske zvezde. V ohišju z vodoodpornostjo do 200 metrov se nahaja avtomatski mehanizem Mido calibre 80 z 80-urno rezervo energije.

Dekompresijski časovnik Mido Ocean Star 1961 je dobavljen v predstavitveni škatli s tremi različnimi paščki: jeklena zapestnica v ”mesh” stilu, klasičnim usnjenim pasom in paščkom iz športno turkizne tkanine, okrašenim s šivi v barvah dekompresijske skale. Vsi paščki so opremljeni s hitro zamenljivimi vzmetnimi palicami.

Limitirana izdaja, ki bo na voljo v mesecu novembru, je omejena na letnico originala, tako bo za vsakega od 1.961 primerkov potrebno v žep seči po 1.150 evrov.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button