NoviceUre

Mido Ocean Star 200C Titanium

Potapljaške ure so verjetno ena najbolj množičnih kategorij, kjer se zagotovo najde nekaj za vsakogar, ne glede na to, ali iščete prepoznavno premijsko uro, dostopen zapestni model ali enostavno nekaj izven okvirov.

Mido, ki je pogosto spregledana blagovna znamka Swatch Groupe, ponuja časomere s klasičnim dizajnom, konkurenčno ceno ter dobrimi specifikacijami. Najnovejša pridobitev v portfelju je spet povsem v skladu z omenjeno strategijo. Robustna, dobro opremljena in dostopna potapljaška ura Mido Ocean Star 200C Titanium.

Kot že sam naziv pove, je ohišje s premerom 42,5-milimetra in višino 12,3-milimetra, narejeno iz titana, kakor tudi pripadajoča  zapestnica z raztegljivo zaponko. Titan na model prinaša dve stvari, kot prvo, ima ura temnejšo, bolj orodno sivo barvo. In kot drugo se je z uporabo titana masa drastično zmanjšala. Od približno 190 gramov iz nerjavečega jekla je Ocean Star 200C Titanium zdaj tik pod 130 grami.

Mido Ocean Star 200C obljublja do 200 metrov vodotesnosti, k čemur pripomore vijačena krona ter pokrov zadnje strani ohišja, z markantno morsko zvezdo. Druga ”zvezda” izdaje pa je definitivno številčnica z reliefnim vzorcem morskih valov. Zapriseženi potapljači bodo cenili še uporabo SuperLumi Nove na kazalcih ter indikatorjih ur, svojevrsten podpis pa ustvari sekundni kazalec, ki spominja na ‘liziko”.

V notranjosti ohišja se nahaja avtomatski mehanizem Powermatic ETA C07.621, malenkostno dodelan s strani Mida, tako da razpolaga z 80-urami zaloge energije navitja, medtem ko prikazuje funkcije, časa, datuma in dneva. Potapljaški Mido Ocean Star 200C Titanium bo kmalu na voljo v prodajalnah Slowatch po ceni 1.150 evrov.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button