NoviceUre

Mido Multifort TV Big Date Limited Edition S01E01

Televizor na zapestju. Dobesedno!

Glede na to, da kvadratno pravokotno ohišje z zaobljenimi vogali modela Multifort TV Big Date spominja na zasnovo prvih televizijskih naprav, ne čudi, da ga je Mido uporabil kot platno za novo kreacijo v poklon televiziji.

Multifort TV Big Date Limited Edition S01E01 se od drugih referenc v tej seriji loči po spektakularni številčnici, ki spominja na televizijski ekran, s subtilno in hipnotično igro tridimenzionalnih barvnih geometrijskih oblik. Interpretiran je pojav, ki je bil precej pogost v osemdesetih in devedesetij letih prejšnega stoletja, ko je pogovorno ”zmanjkalo kanala”.

Druge specifikacije ure ostajajo enake. Ohišje je narejeno iz nerjavečega jekla, zaključeno s kombinacijo brušenih in poliranih ploskev. Dimenzije ohišja znašajo 40 mm x 39,2, medtem ko razmerje med ušesoma (lug to lug) meri 46.85 mm.

Ohišje ročne ure Multifort TV Big Date dopolnjuje še zaščitena navijalna krona na desni strani ter specifikacija vodotesnosti do 100 m, Med ušesa ure je moč upeti jekleno zapestnico s tremi členi z izmenično brušenimi in poliranimi členi ali barvni gumijasti pašček.

Skozi transparentno hrbtno stran ohišja je moč nadzorovati delovanje avtomatskega mehanizma, kaliber 80, ki nudi do 80 ur rezerve energije navitja. Poleg tega je mehanizem opremljen z uravnoteženo vzmetjo Nivachron, ki ponuja izjemno odpornost na udarce in magnetna polja.

Novi Mido Multifort TV Big Date Limited Edition S01E01 bo števično proizveden v 999 primerkih s priporočeno prodajno ceno 1.550 evrov. Več informacij o možnosti nakupa simpatične omejene serije dobite v butikih Slowatch.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button