NoviceUre

Mido Multifort Skeleton Vertigo Blue

Drugačen, močan in natančen.

Mido predstavlja srce avtomatskega mehanizma in v središče postavlja fino skeletizirano številčnico.

Multifort Skeleton Vertigo Blue razkriva svoj mehanizem na osupljiv in očarljiv način. Globoko moder zunanji obroč ure se lesketa s kovinskim sijajem ter se popolnoma ujema s satenastim brušenim jeklom ohišja. Visoko tehničen, a športen, s popolnoma edinstvenim obrazom, ta osupljivi zapestni kos resnično izstopa.

Novi Multifort Skeleton Vertigo Blue, ki ponosno razkazuje prenose kolesc, se ponaša z edinstvenim odtenkom modre in spektakularnimi zaključki, s čemer ne skriva svoje natančnosti niti svojega temperamenta. To je najnovejši dodatek v družini štirih najbolje prodajanih modelov, ki ima prvič po nastanku kolekcije Multifort leta 1934, skeletno številčnico.

Multifort Skeleton Vertigo Blue je presenetljiv in fascinanten: njegove ženevske črte potekajo po zunanjem obroču in na osrednjo mesto številčnice, kar ustvarja optično iluzijo, v kateri se pojavi mehanizem. Tehnično in izjemno odporno to uro poganja mogočni kaliber 80. Mido je ta model opremil tudi z visokotehnološko antimagnetno uravnoteženo vzmetjo Nivachron. Fantastična prednost v smislu njegove zanesljivosti, s prednostjo izjemne moči, je še rezerva energije navitja do 80 ur.

Mido Multifort Skeleton Vertigo Blue, z referenčno številko M038.436.11.041.00, je opremljen s 3-člensko zapestnico iz nerjavečega jekla z zložljivo zaponko. Cena predstavljenega modela znaša 1.200 evrov, več informacij pa dobite v butikih Slowatch, kjer lahko uro tudi preizkusite na vašem zapestju.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button