NoviceUre

Mido Multifort Powerwind Chronometer

Natančni Powerwind iz leta 1954 se vrača s prepričljivim retro videzom in sodobnim mehanizmom.

Multifort Powerwind Chronometer s svojim retro videzom in izjemno zanesljivostjo predstavlja pomemben mejnik v zgodovini podjetja Mido in njegovega vseživljenjskega strokovnega znanja in urarskih izkušenj. Ta omejena izdaja s 1.954 primerki je poimenovana po revolucionarnem modelu Powerwind, izdanem leta 1954.

Z novo izdajo želi Mido ponuditi enako zanesljivo in natančno merjenje časa, zato je model Multifort opremil z mehanizmom kronometra s certifikatom COSC. Posledično eleganten časomer s kovinskim ohišjem premera 40 mm ter brušeno modro številčnico z zlatimi vstavki ni le lep, ampak tudi dober vsakodnevni spremljevalec.

Dodelani ETA mehanizem s 25 dragulji deluje pri 28.800 alternancah na uro ter nudi do 38 ur rezerv energije. Poleg tega pa za vsakodnevno priročnost skrbi še luminiscenca na kazalcih ter indeksih, kovinska zapestnica s sedmimi vrsticami ”riževih” zrn ter varnostna zaponka.

Mido Multifort Powerwind Chronometer je zapestna ura s prepričljivim retro izgledom, podrobnimi oblikovnimi potezami, sodobnim avtomatskim mehanizmom in je kljub omejeni izdaji na voljo po sorazmerno dostopni ceni 1.160 evrov. Za več informacij o modelu oziroma kolekcijah znamke Mido se zglasite v butikih Slowatch po Sloveniji.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button